• Imlek i Knjaz Miloš priključili se obeležavanju Dana zaštite životne sredine    Beograd, 05. jun 2014. godine – Povodom obeležavanja Dana zaštite životne sredine, operater za upravljanje amblažom i ambalažnim otpadom Sekopak, je u saradnji sa glumačkom trupom “Dečija zemlja” poklonio najmlađim razredima OŠ “Laza Kostić” iz Novog Beograda, edukativnu predstavu “Prljavo ili čisto-nije isto”.
    Mališani su se dobro zabavili uz pesme i šaljive priče glumaca Jovice Tišme, Slobodana Bode Ninkovića i Marije Veljković, ali su se na kraju ovog susreta i okušali u “veštinama” koje su tom prilikom naučili. Tako su na zanimljiv način đaci otkrili tajne reciklaže, zaštite životne sredine i pravilnog odlaganja ambalažnog otpada. Edukaciju dece o očuvanju životne sredine podržala je i kompanija Knjaz Miloš koja je mališanima obezbedila flašice Aqua Viva Junior vode i pružila im odličan primer kako se nakon upotrebe ambalaža reciklira.

    Kompanija Imlek je budućim ekolozima, učenicima najmlađih razreda OŠ “Laza Kostić”, obezbedila slatko osveženje, čokoladna mleka i milk šejkove.

    Za sve dodatne informacije: alma.grba@sekopak.org