• Sekopak ponovo aktivira ekološku svest, ovaj put kod dece!    Beograd, 25. septembar 2014. godine – U Beogradu će se ispred TC Ušće 26. i 27. Septembra održati Coffee Fest, prvi regionalni festival kafe, na kojem će Sekopak predstaviti svoje aktivnosti, ali i ponovo raditi na podizanju ekološke svesti posetilaca zajedno sa promoterima.

    Ovog puta akcenat je stavljen na najmlađe, s obzirom na to da će se drugog dana festivala (27. septembra 2014) s početkom u 12h održati predstava glumačke trupe “Dečija zemlja”: “Prljavo ili čisto – nije isto”. Ova tridesetominutna predstava namenjena je deci školskog uzrasta, a za cilj ima podizanje ekološke svesti kod najmlađih na jedan vrlo zabavan, ali i edukativan način.

    Mališani će se dobro zabaviti uz pesme i šaljive priče glumaca Jovice Tišme, Slobodana Bode Ninkovića i Marije Veljković, ali će na kraju ovog susreta imati priliku da se okušaju u “veštinama” koje su tom prilikom naučili. Tako će na zanimljiv način đaci otkriti tajne reciklaže, zaštite životne sredine i pravilnog odlaganja ambalažnog otpada. Pozivamo sve roditelje da nam se pridruže na ovoj manifestaciji i uživaju u nesvakidašnjim ukusima retkih kafa i čajeva dok se deca zabavljaju uz Sekopak predstavu.