Kurseve leed kontinuirane edukacije - leed 201


Kursevi iz dela kontinuirane LEED edukacije po originalnom autorizovanom programu i materijalima Saveta zelene gradnje SAD (USGBC).

Kurs LEED 201: Core Concepts & Strategies biće održan 28. novembra sa početkom u 9 časova - vreme trajanja kursa 8 sati. Mesto održavanja kursa biće blagovremeno saopšteno.

Kurs LEED 251: Understanding the Building Design + Construction LEED Rating Systems biće odrzan 29. novembra sa početkom u 9 časova - vreme trajanja kursa 8 sati. Mesto odrzavanja kursa biće blagovremeno saopšteno.

Kurseve vodi Marija Golubović koja je od strane Američkog saveta zelene gradnje (USGBC) izabrana za jednog od 109 licenciranih predavača iz 10 zemalja sveta kao LEED Faculty (svega 15 stručnjaka je izvan SAD). U prilogu Vam dostavljamo zvaničnu prijavu za predavanje koju je neophodno popuniti i poslati je na e-mail adresu Saveta edukacija@serbiagbc.org
Otvori prijavu: OVDE

Više detalja o predstojećem kursu mozete videti na linku ovde -
http://www.serbiagbc.org/rs/edukacija/25/Kontinualna-LEED-edukacija-Saveta-zelene-gradnje-Srbije-Novembar-2013/

OBUKA ZA BREEAM PROCENITELJE U SRBIJI

Paralelno sa edukacijom naših polaznika u vezi sa LEED standardom za zelene zgrade Savet Vas obaveštava da će u intervalu od 18 - 20. februara 2014. godine organizovati obuku za BREEAM internacionalni standard za zelene zgrade. Obuka će biti odr�na u prostorijama Saveta.

Svi zainteresovani za trodnevnu BREEAM obuku mogu se obratiti Savetu zelene gradnje Srbije i steći pravo na popust.

Višće informacija o BREEAM obuci mozete očekivati uskoro na našoj internet stranici, www.serbiagbc.org.

Povratak na početnu stranu