“Geopolitički značaj Južnog toka za Srbiju: nova energetska infrastruktura Evrope”Međunarodnu stručnu konferenciju “Geopolitički značaj Južnog toka za Srbiju: nova energetska infrastruktura Evrope” organizuje redakcija internet magazine www.balkanmagazin.net , 17. decembra u Beogradu. Termin: od 11 do 15 h (okupljanje učesnika od 10 i 30 h) Mesto: Zira hotel Beograd, Ruzveltova 35, kongresna sala Mikonos.

Ideja nam je da okupimo stručnjake iz Srbije i regiona koji će posle uvodnih izlaganja diskutovati o ovom velikom energetskom projektu, koji svakako menja energetsku infrastrukturu Evrope, o njegovom značaju za Srbiju i region.

Uvodničari:

1. Prof. dr Slobodan Sokolović, generalni sekretar Nacionalnog naftnog komiteta Srbije

2. Kostis Stambolis, Executive Director, IENE Institute of Energy for South East. Europe (IENE), Grčka

3. Mr Marko Filijović, analitičar iz oblasti energetske bezbednosti

4. Prof. dr. Aleš Groznik, Ekonomski fakultet Ljubljana

5. Predstavnik finansijera

Pozvani učesnici: predstavnici gasnog sektora i privrede Srbije i zemalja regiona, bankari, energetičari, ekonomisti, geopolitički analitičari… Moderator: Jelica Putniković, urednik Balkanmagazina Posle uvodnih izlaganja sledi diskusija.

Napomena: Obezbeđen je simultani prevod (srpsko – engleski).

Molimo Vas da potvrdite učešće na konferenciji: redakcija@balkanmagazin.net ili na tel: +381 11 3244 552, 3245 503Povratak na početnu stranu