Otvoren konkurs „Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju“


Organizatori festivala „Green Fest“ i kompanija Vip mobile drugu godinu zaredom nagrađuju autore najboljih ekoloških video zapisa zabeleženih mobilnim telefonom. Učesnicima se tako pruža prilika da prikažu na koji način ekomotivšu, uz svoje umeće i talenat za pravljenje filmova.

Beograd, 4. oktobar 2013.
– Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest" i kompanija Vip mobile raspisali su konkurs za najbolji film snimljen mobilnim telefonom na temu „Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju“. Pristigli snimci biće prikazani u okviru programa „Ekomotivacija“ u Domu omladine od 13. do 15. novembra, a autor najoriginalnijeg filma biće nagrađen Samsung Galaxy Beam I8530 smart telefonom sa integrisanim projektorom.

Svi zainteresovani mogu da pošalju svoje video zapise snimljene mobilnim telefonom u trajanju od najviše tri minuta do 8. novembra. Dodatne informacije i pravilnik za učešće na konkursu dostupni su na zvaničnoj internet stranici festivala, www.greenfest.rs, kao i na portalu kompanije Vip mobile, www.vipekomotivacija.rs. Na istim web adresama će 12. novembra biti objavljeni radovi koji ulaze u uži izbor i koji će se prikazati na festivalu, dok će pobednik biti proglašen 15. novembra na svečanoj dodeli nagrada u Domu omladine.

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ se organizuje četvrti put zaredom, a ovogodišnji slogan „Četiri boje zeleno" opravdava titulu najveće „zelene" manifestacije u regionu. Tokom prethodnih godina, na festivalu je predstavljeno preko 30 izlagača i umetnika, prikazano više od 250 filmova iz 35 zemalja i održano preko 60 radionica za đake i studente.

Dodatno:
O Vipu
U novembru 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 762.5 miliona evra. Na kraju juna 2013. godine, Vip je imao više od 1.9 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs. 

Kontakt:
Dragana Roter, rukovodilac Korporativnih komunikacija, Vip mobile d.o.o.
Telefon : +381 (0) 11 225 3010 Fax: +381 (0) 11 225 3002 E-mail: d.roter@vipmobile.rs

Povratak na početnu stranu