Objavljena satnica Supernatural festivala


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deveti po redu Supernatural festival održaće se u nedelju, 26. aprila sa početkom u 12h. Supernatural festival će tačno u podne tradicionalno otvoriti dečiji hor Čarolija, a nakon njih po prvi put nastupiće mladi bend Pakleni Ribnikari, kao i hor Dečijeg kulturnog centra Beograd. Od 14 časova u nastavku muzičkog programa nastupaće sastavi Ničim izazvan, Artan Lili, Zemlja gruva i Braća Burazeri.

Ulazinica za deveti Supernatural festival ove godine je račun iz određenih beogradskih Maxi ili Tempo prodavnica na kome su zaokruženi kupljeni Supernatural proizvodi. Kupovina dva Supernatural čaja po ceni od ukupno 400 dinara ili Supernatural čaj i Supernatural med po ceni od ukupno 550 dinara omogućava besplatan ulaz na festival za jednog posetioca.

Spisak Maxi i Tempo prodavnica u kojima se prodaju Supernatural proizvodi dostupan je na sajtu www.supernatural.rs i fejsbuk stranicama www.facebook.com/supernaturalfestival, www.facebook.com/Maxi.Srbija i www.facebook.com/Tempo.Srbija

Redovna cena ulaznice na dan održavanja Supernatural festivala iznosi 600 dinara, dok je program do 14 časova kao i svake godine, besplatan.

PROGRAM SUPERNATURAL FESTIVALA 2015:

Za sve vreme trajanja festivala, posetioci će moći da se upoznaju sa vodećim ekološkim organizacijama, projektima i ljudima Srbije kroz program GREEN COMMUNITY; na ZELENOJ PIJACI uz podršku JKP Gradske pijace, promovisaće se zdrava ishrana kroz prezentaciju autentičnih i organiskih proizvoda Srbije; u PLASTENIKU će prvi put biti predstavljen Supernatural rasadnik i postavljena izložba cveća i začinskog i lekovitog bilja. Edukacija predstavlja jedan od osnovnih segmenata Supernatural festivala, a ove godine posetiocima će u ZELENOJ UČIONICI biti promovisane CSR inovacije i koncept sociijalnog preduzetništva Supernaturala. Biće postavljena izložba Supernatural park- od deponije do parka, kao svedočanstvo transformisanja nekada divlje deponije građevinskog materijala u novu zelenu oazu Beograda- Supernatural Park.

U okviru DEČIJEG PROGRAMA, za decu pored igre na dečjem igralištu, biće organizovana i „Telenor potraga za blagom“, kao i ekološke kreativne radionice u sardanji sa Minicity igraonicom i nevladinim organizacijama WWF i Green Link. Takođe, posetioci će se upoznati sa aplikacijom Plavo zelena mapa Srbije, i pogledati izložbu Plavo zeleni svet Srbije.

U KREATIVNOM KONTEJNERU biće postavljena Converse izložba i organiozovana radionica u kojoj će posetioci moći da ulepšaju svoje omiljene starke.

U reciklažnoj teretani moći će da vežbaju i istovremeno recikliraju limenke. Takođe, posetioci će moći da prošetaju prvim Telenor lavirint-parkom u Srbiji, rekeriraju se u Coca-Cola aktivnoj zoni ili oprobaju u odbojci na pesku.

Mesto održavanja festivala, Supernatural park, nastao je na nekadašnjoj divljoj deponiji šuta, koju je Supernatural u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine, Opštinom Palilula, podrškom ostalih relevantnih institucija i partnera iz biznisa transformisao u centar za promociju životne sredine, edukaciju i kulturu. Projekat je Evropska asocijacija za informisanje o lokalnom razvoju i zaštitu životne sredine za Evropsku Uniju (AEIDL, www.aeidl.eu) izabrala je kao jedan od 25 najuspešnijih u Evropi.

SATNICA

SPISAK PRODAVNICAPovratak na početnu stranu